Trainingen

Online video is hot!

We kennen allemaal de succesverhalen van de viral video’s. Een recente videocampagne van Volkswagen werd door 155 miljoen kijkers bekeken! Vanaf 2017 is de verwachting dat 70% van het door consumenten gegenereerde internetverkeer bestaat uit online video. Als 1 foto meer zegt dan 1000 woorden, dan zegt een video per minuut 1,8 miljoen woorden. U heeft als bedrijf geen keus… u moet mee!

8

Volg een videotraining in ‘De Quilt’ in Oud-Zuilen

Het laten maken van een professionele video kan een aardige kostenpost zijn, en vaak zijn sommige onderwerpen net te vluchtig om budget voor uit te trekken. Het zou zo prettig zijn als u sommige video’s zelf zou kunnen maken! Maar dan moet het er natuurlijk wel nog steeds professioneel uitzien, de boodschap moet helder voor het voetlicht worden gebracht, en het moet ook nog eens onderhoudend zijn… want saai is dodelijk. En dat met minimale middelen en inspanning! Het lijkt een brug te ver, maar dat is het zeker niet. Dat is precies wat u kunt leren bij ManyMedia.

Een impressie van de ‘Smartphone-Zero-Budget-Videomarketing’ training. Gefilmd op de iPhone, door Antoinette Verbree:

Maak video’s als een professional

ManyMedia huist samen met een aantal andere kleine bedrijven in ‘De Quilt’ in Oud-Zuilen. Deze mooie, prettige en inspirerende plek leent zich geweldig voor het geven van trainingen. En het heerlijke eten van mede Quilt-bewoner Cook-Cook, dat standaard is inbegrepen, maakt een trainingsdag tot een dagje uit. In een aantal verschillende modules biedt ManyMedia trainingen aan waarin alle aspecten van het maken van een video aan bod komen: scripts schrijven, het filmen, de techniek, editing en de videoplatforms als YouTube, Facebook en Twitter.