Over ManyMedia

De kern van het verhaal

ManyMedia avatar transparant

ManyMedia luistert en denkt mee. Door de 20 jaar ervaring in het maken van bedrijfsfilms en televisieproducties weet ManyMedia hoe een film het beste opgebouwd wordt, en wat er nodig is om een verhaal te vertellen zoals het verteld moet worden. Door steeds vragen te stellen en flexibel te blijven wordt uiteindelijk de kern van het verhaal gepresenteerd.

Pier8

ManyMedia levert televisieprogramma’s, bedrijfsfilms en voorlichtingsfilms en verzorgt videotrainingen. Dat kan in allerlei vormen en maten, er kan opgeschaald worden al naar gelang van de behoefte. ManyMedia werkt samen met cameramensen, geluidsmensen en animatoren die hun sporen verdiend hebben in het filmvak, en met hen kan een team worden samengesteld dat garant staat voor een productie van het hoogste niveau.

Camera1

Maar er kan natuurlijk ook kleinschalig worden gewerkt. Het is mogelijk ManyMedia als ‘camjo’ in te huren. De regie, het camerawerk en de montage vallen daarbij samen in 1 persoon. Ook dat levert hoge kwaliteit op. ManyMedia verzorgt ook graag de voice-over voor uw productie.

242 Redactie 002